Bilpleje i Roskilde

Om Femstjernet Bilpleje

Behandling & rengøring af biler

Vi er specialister!

Velkommen til Femstjernet Bilpleje i Roskilde!

Vi er et bilklargøringsfirma fra 2013, der udøver professionel rengøring og pleje af din bil. Vi klargør biler for både forhandlere og private.

Vi tilbyder mange forskellige behandlinger, som du kan læse mere om på denne hjemmeside. Vi tilbyder servicevask, 1-5-Stjernet behandlinger, bilvask, autoindretning af varebiler og autotransport.

Vi klargør alle typer personbiler, varebiler, lastbiler, traktorer og både.

Vi udfører klargøringer for stort set alle forhandlere i Roskilde og omegn, og vi laver ca. 12.000 nye og brugte biler om året.

Vi har 21 ansatte, som alle har de rette kompetencer samt mange års erfaring med rengøring og polering af biler. Vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds. Derfor benytter vi os altid af de bedste produkter til pleje og rengøring af din bil.

Er du i tvivl om hvilken klargøring, du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig!

Forkæl dig selv og din bil hos Femstjernet Bilpleje.

Professionelle produkter

Grundigt og omhyggeligt arbejde

Optimale resultater

Perfekt finish og lang holdbarhed

Vi leverer

Femstjernet service

Super god og professionel kundeservice, og en rigtigt flot bil vi modtog færdigbehandlet. Det er absolut ikke sidste gang vi har brugt Femstjernet Bilpleje.

Steen G.

Professionel behandling af min bil. Den står bare som ny både indvendig og udvendig. Og så er personalet meget serviceminded. Kan absolut anbefales!

Susanne L.

Super arbejde. 5 år gammel bil til klargøring hos Femstjernet Bilpleje , og hold da lige op, som at få en ny bil retur, syntes faktisk også den kører bedre:-D. Rigtig god service med vejledning, TAK Femstjernet Bilpleje, I er fantastisk.

Amanda P.
Åbningstider
“Du kan frit vælge mellem vores gode pakketilbud, men du er også altid velkommen til at kontakte os for mere information omkring mulighederne for behandling af din bil.”