Behandlinger

Bilvask

Vi udfører

Bilvask

Hos Femstjernet Bilpleje er vi ejere af en ny, topprofessionel vaskemaskine med bløde skumbørster.
Maskinen laver ikke ridser og sørger for, at din bil er skinnende og funklende ren.

Udvendig:
Tillæg:

Regelmæssig bilvask er godt for din bil

Udover at få lakken til skinne, så regelmæssig bilvask også med til at vedligeholde din bils ydre. Årstiden forskellige sæsoner giver alle din bil forskellige udfordringer, som tærer på den. Regn, slud, is, sand med mere slider alle på din bils lakering og undervogn. Derfor er der godt med regelmæssige bilvaske cirka en gang i måneden. Vores vaskehal er udstyret med skumbørste, der er både grundige og skånsomme mod din bil. Vores bilvask i Roskilde vedligeholder din bil, så den ikke blot får et misundelsesværdigt flot udseende, men også får en mindre risiko for skader på lakken og undervognen.

Miljøvenlig bilvask 

Når du vasker bil, er det vigtigt, at du også tænker på miljøet. Mange tror fejlagtigt, at det er værre at vaske bil i en vaskehal fremfor derhjemme. Men vasker du din bil i en vaskehal, vil der være langt mindre vandspild. En vaskehal forbruger mindre vand, end hvis du vasker i hånden. Dertil kan der ofte ved hjemmebilvask blive udledt farlige og giftige kemikalier, som olie, ud i kloakken. Dette er ulovligt, da du ikke må udlede forurenet vand. Der kan derfor være flere miljøvenlige grunde til at vælge bilvask i en vaskehal.

“Du kan frit vælge mellem vores gode pakketilbud, men du er også altid velkommen til at kontakte os for mere information omkring mulighederne for behandling af din bil.”