Priser

1-Stjernet behandling(God udvendig basispleje) 

grundig afrensning af tungmetaller (smuk) eller tjære. Afrensning af flyverust. Tilbud om maskinpolering og lakforsegling. Lille bil eller stor MC.…………………999 kr.

2-Stjernet behandling (Henvender sig især til demo biler eller nyere biler) 

vask af bil, inkl. fælge, kanter og falser. Støvsugning af kabine og aftørring af instrumentbord. pudsning af ruder både indvendigt og udvendigt. Lille, mellem eller stor bil…………………………..450 kr.
3-Stjernet behandling (Særlig indvendig bilpleje, vask af bil, inkl. kanter og falser)

Rensning og vask af alle sæder, tæpper, måtter, bagagerum og loftbeklædning. Støvsugning og gennemblæsning af kabine rensning af -instrumentbord samt behandling med vinyl makeup. pudsning af ruder indvendigt og udvendigt. rensning af dæk, inkl. dækshine.

Lille bil………………………………………..2300kr

Stor bil……………………………………….3000kr

 

4-Stjernet behandling(Særlig udvendig bilpleje, grundig vask af bil)

hvor lakken først afrenses for flyverust, tungmetaller (smuk) og øvrig luftforurening, herefter dybderenses og maskinpoleres lakken for at opnå optimal glans. vask af kanter og false. Lakforsegling af hele bilen, inkl. kanter og false. Pudsning af ruder indvendigt- og udvendigt. Rensning af dæk, inkl. dækshine.

Lille bil………………………………………..2600 kr.

Stor bil……………………………………….3200 kr.

 

5-Stjernet behandling(Total indvendig og udvendig bilpleje for et 100 % optimalt resultat) 

vask af bil, inkl. motorvask, fælgrens, kanter og falser. Støvsugning og gennemblæsning af kabine. Vask og rensning af alle sæder, tæpper, måtter, bagagerum og loftbeklædning. Rensning af instrumentbord samt behandling med vinyl makeup Dybderens og maskinpolering af lak. Lakforsegling af hele bilen inkl. kanter og falser. Pudsning af ruder indvendigt og udvendigt. Rensning af dæk, inkl. dækshine.

Lille bil……………………………..………..3800 kr.
Stor bil…………………………………..…..4500 kr.